Kesfet

ROBİN KİTABEVİ

2021 Haziran'ında İzmir Mavişehirde kapımızı açarken heyecanlı bir mecranın arifesindeyiz.Dünyayı değiştiren kahramanları tanırsınız. Gerçek ya da hayali... Öyküleri kitaplarda olur. Kelimeler insanlara ilham verir, yaptıkları ve başardıkları elden ele gezer. Bazen de kahramanlar gerçek olur. Yaptıkları iyilikler sayfalardan fırlar ve hayata karışır. Tıpkı ihtiyaç sahiplerinin kahramanı meşhur Robin Hood gibi. Elimizde okumuz, başımızda kapşonumuz yok. Ama kitabevimizde iyi bir fikrimiz var. Buradan aldığın her kitaba karşılık, Türkiye'de ihtiyaç sahibi bir çocuğa kitap hediye ediyoruz. Sen kitabı evine götürürken, bir diğeri okuma imkanı olmayan bir çocuğa doğru yola çıkıyor. Çünkü bize göre... İyi bir kitap okumak, bu dünyadaki herkesin hakkı.

ROB1
Kesfet

BİZİM HİKAYEMİZ

Stoklarımızda bulunan kitapları da dilerseniz en fazla bir haftalığına ayırtabilirsiniz.Bu ayırma işlemini telefonla ya da e-posta ile yapabilirsiniz. Uğradığınız şube stoğunda kalmamış olan, kitaplar da talebiniz üzerine getirilir ve adınıza ayrılır.

Gün geçtikçe ürün yelpazesini daha da arttırmayı hedefleyen Robin Kitabevi, müşterilerin tercih ve alışveriş ihtiyaçlarına göre seçtiği markaları müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Iapetos oğlu Prometheus kardeşi Epimetheus, kadın’ın hediyesiyle sevinmişti: Pandora’nın kutusu...açınca Pandora bu kutuyu, sanki hep mutlu yaşamış gibi o mitgiller saçıldı dert, acı, hastalık ve kötü ne varsa...bir tek umut çıkmamış denir kutudan dışarı. ol hikaye böyledir. Pandora kadındır. onlar kadını sevmez. bunlar sever. Pandora’nın kutusunu bir kez de bunlar açmıştır. içinden kadını sevmeyen kitabların ve onları izleyen Hesiodos’gillerin yanısıra, binlerce kitap daha çıkmıştır. bu da bir başka hikaye...

Tüm şubelerimizde son bir ayda çıkan Türkçe kitapları %20 indirimle, İngilizce ithal kitapları orjinal kapak fiyatıyla satışa sunuyoruz. İthal ders kitaplarını ise orjinal fiyatlarının altında özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Stoklarımızda olmayan İngilizce kitaplar için özel sipariş verebilirsiniz. Yurtdışından getirtmek istediğiniz kitabı araştırıyor, size fiyat ve süre bilgisi iletiyoruz. Bu süre genelde İngiltere’den 45 gün, Amerika’dan 60 gün civarındadır. Siparişinizi onaylamak için yapmanız gereken, sipariş tutarını tarafımıza iletmeniz. Ayrıca posta ücreti almıyor, siparişiniz gelince adınıza ayrıp, size haber veriyoruz. Stoklarımızda bulunan kitapları da dilerseniz en fazla bir haftalığına ayırtabilirsiniz. Akademik kitaplarda bu süre üç gündür. Bu ayırma işlemini telefonla ya da e-posta ile yapabilirsiniz. Uğradığınız şube stoğunda kalmamış olan, ama diğer şubelerimizde bulunan kitaplar da talebiniz üzerine getirilir ve adınıza ayrılır.

4-min